Hvem vi er

Vi er Norwegian Garrison, det norske lokallaget av 501st Legion. Vår nettstedsadresse er: https://norwegiangarrison.no.

Besøkende (fra nå: du) kan finne oversikt over styret og administratorer i Norwegian Garrison her: https://norwegiangarrison.no/styret/.

Kontaktskjema

Kontaktskjemaet finnes her: https://norwegiangarrison.no/kontakt/.

Når du sender inn meldinger via kontaktskjemaet, lagres informasjonen gitt i skjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjonen din. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse og automatiserte søppelmeldinger (spam).

Forum

Forumet finnes her: https://forum.norwegiangarrison.no/

Når du legger igjen kommentarer på forumet, lagres informasjonen gitt i skjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjonen din. Dette gjøres for å bidra til å unngå spam. Forumplattformen vi benytter heter phpBB, og forumets personvernerklæring ligger her: https://forum.norwegiangarrison.no/ucp.php?mode=privacy.

Ved registrering til forumet gjelder det samme som over. I tillegg kan en anonymisert tekststreng generert fra din e-postadresse (også kalt en «hash-streng») bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Profilbildet via Gravatar er for øyeblikket kun synlig for deg selv på profilsiden din på hovedsiden.

Informasjonskapsler

Når du besøker våre nettsider, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre hvilket språk nettsidene skal være på. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner etter 24 timer.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Om du besøker vårt forum, vil vi opprette informasjonskapsler for å avgjøre hvilke forumfunksjoner og forumområder du har tilgang til. Les mer om dette i forumets personvernserklæring.

Besøksstatistikk: (kommer senere, ingen sporing per i dag)

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.) fra andre nettsteder. Innebygd innhold oppfører seg på nøyaktig samme måte som om du hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Henvendelser via kontaktskjemaet lagres og deles med administratorer.

Ved for eksempel forespørsel om deltakelse på et arrangement, kan utdrag fra din henvendelse bli delt med medlemsmassen via en lukket gruppe på forumet. Da tas kun relevant informasjon med.

Innsendte meldinger via forumet lagres og deles med andre som har tilgang til forumet. Noen forumgrupper er lukket og kan kun sees av medlemmer med tilgang, andre forumgrupper er åpne og kan sees av alle besøkende.

Om du ber at passordet tilbakestilles, vil din IP-adresse tas med i e-posten som sendes til deg.

Registrerer du deg på forumet, lagres personopplysningene du oppgir i brukerprofilen din. Administratorer har tilgang til å se denne informasjonen. Informasjon som du oppgir som offentlig i forumprofilen, deles med andre registrerte brukere på forumet. Brukernavnet ditt kan være synlig for alle besøkende dersom du poster i den åpne delen av forumet.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Henvendelser sendt med kontaktskjemaet blir lagret i 1 år, og slettes automatisk.

Registrerer du deg på forumet, lagres personopplysningene du oppgir på ubestemt tid. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Poster du innlegg på forumet, blir innlegget lagret på ubestemt tid.

Dine rettigheter

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be innsyn. Du vil få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor dine opplysninger sendes

Dine kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot spam.